Žena rodila usred kluba, njena beba dobila doživotni besplatni upad

Žena rodila usred kluba, njena beba dobila doživotni besplatni upad
Foto: Facebook

TRUDNA 19-godišnjakinja otišla je u noćni klub i rodila nasred plesnog podija. Još uvijek neimenovana žena u ponedjeljak ujutro, u 5:30, dobila je trudove u O'Clubu u francuskom gradu Toulouseu, prenosi portal LADBible.

Kako javljaju lokalni mediji, osoblje kluba je pomoglo djevojci pri porođaju.

"Bilo je 5:30, klub se zatvarao. Nije bilo puno ljudi unutra kada mi je član osoblja prišao i rekao da imamo hitnu situaciju", ispričala je menadžerica kluba Marie-Helene.

S obzirom na to da je žena bila usred porođaja, morali su djelovati brzo. Nazvali su hitnu medicinsku službu koja ih je vodila kroz cijeli postupak.

"Mlada žena nije izgledala kao da je u panici, ali je bila zabrinuta. Tada je beba izašla. To je jedno od najčudnijih zatvaranja koje smo imali. Ovo smo odradili timski, a na kraju smo svi plakali. Pozitivno je što nitko nije paničario pa se ni trudna djevojka nije uplašila. U svakom slučaju, uspjeli smo", rekla je menadžerica kluba.

Možda se pitate što je žena u visokom stupnju trudnoće radila u noćnom klubu u 5 sati ujutro.

"Jedna od njezinih prijateljica joj je predlagala odlazak u klub kako bi ju razveselila jer je imala nekih osobnih problema. Bez brige, nije pila", otkrila je menadžerica kluba.

Nakon ovog događaja klub je odlučio djetetu pokloniti besplatni ulazak u O'Club do kraja života.

"Nadamo se da će nas obavijestiti o tome kako su ona i dijete", dodala je menadžerica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara