Nives brani Seve: Nitko ne bi smio imati pravo uskratiti djetetu toliku ljubav

Nives brani Seve: Nitko ne bi smio imati pravo uskratiti djetetu toliku ljubav
Foto: Instagram

NAKON što je sutkinja Tea Golub jutros donijela privremenu mjeru i odlučila da sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živi s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta, reakcije na presudu ne prestaju pristizati.

Podršku Severini odmah su iskazali brojni slavni Hrvati, a nakon razočarane Ive Radić i Dalibora Petka, to je na Instagram Storyju napravila i Nives Celzijus. "Severinin koncert. Čujem dječji glasić kako viče "Mama, mama". Bilo je nešto toliko emotivno u tom glasiću da sam morala da pogledam. Slika koja bi otopila i najledenija srca, Aleksandar koji se smiješi i plješće i gleda svoju mamu na bini pun ljubavi i ponosa. Pomislila sam: "Nadam se da i mene moja djeca tako gledaju". Iskreno, narednih pet minuta imala sam borbu sa suzama. Ok. Jesam ja bolesno emotivna, ali ridanje na Severininom koncertu možda bi ipak dosegao najviši level patetike koji graniči s ludaštvom. Kao i svaka znatiželjna majka koja je pomalo nepovjerljiva kada se treća strana uplete u odnos roditelj-dijete, povremeno sam vraćala pogled na malog Aleksandra. Ne, to nije bila ispeglana slika za medije. Medija nije bilo u blizini, svi su gledali Severinu, jedino sam ja kriomice promatrala njeno rođeno. I nije urbani mit. Prizor koji ulijeva nadu. Zaista postoji treća strana koja voli dijete kao da je njihovo rođeno. Dijete je bilo sigurno i voljeno dok je njegova majka punila srca tisućama i tisućama ljudi u beogradskoj Areni...i moje je bilo ispunjeno. Nitko ne bi smio imati prava uskratiti djetetu toliku ljubav", napisala je Nives.

U međuvremenu Milan Popović za Index kaže kako dijete ostaje u Zagrebu, a čitavu priču nadobudno prate i srpski mediji koji su danas puni tekstova o presudi protiv Severine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara