15-godišnja kćer Cindy Crawford u nikad golišavijem izdanju

15-godišnja kćer Cindy Crawford u nikad golišavijem izdanju
Foto: REX
 
I ONA pokušava pronaći svoje mjesto pod modnim suncem.
 
Kćer top modela Cindy Crawford, Kaia Gerber, ima tek 15 godina, a već je poznato ime u modnom svijetu, jer je slika i prilika svoje mame u mladim danima.
 
 
Upravo zato, ovdje nije sve u utjecaju slavnih roditelja, već i u ljepoti, a Kaia se svim silama trudi pokazati kako postaje prava djevojka.
 
 
To je učinila i jučer, na reviji slavnog Moschina u Los Angelesu, koja je okupila brojne poznate, a Kaia se pojavila u društvu starijeg brata, 17-godišnjeg Presleyja, od kojeg je nerazdvojna.
 
 
I dok je on nosio ljubičasto odijelo s vatrom, Kaia se odlučila za nešto golišavije izdanje nego što smo navikli, a radi se o kožnoj minici i jakni sa zlatnim cvjetovima, dok je grudi prekrila topićem u obliku ravne trake.
 
 
Zlatna mini torbica i visoke sandale s mašnom u istoj boji bili su također njezin izbor za spomenutu modnu večer, kao i hoop naušnice iz 90-ih, koje su se ponovno vratile u modu.
 
 
Nekako nam se čini kako ćemo o ovoj curi još itekako puno čuti, a doista je od slavne mame naslijedila samo ono najbolje. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara