3 jasna znaka da si opsjednuta Instagramom

Foto: weheartit

OBOŽAVAMO Instagram, no neki ga ljudi shvaćaju preozbiljno.

Osim Kim Kardashian, tu su i obični smrtnici, koji bi se lako dali svrstati u skupinu ovisnika o Instagramu. Portal Women's Health otkrio je 3 jasna znaka da je zabava prešla u opsjednutost.

1. Posao
 
Kako izgleda ponedjeljak ujutro na tvom poslu? Počinješ li odmah obavljati stvari sa svog popisa ili prvo slikaš hrpu papira na stolu i objaviš ih na Instagramu, s naslovom poput "#jedvačekamvikend"? Ako pripadaš ovoj drugoj skupini, uzmi malu pauzu i razmisli o tome da se kratko odmoriš od ove društvene mreže. Ili ona od tebe.
 
2. Zabava
 
Ako je gledanje tuđih slika na Instagramu zamijenilo kave i ostala druženja s prijateljima, to je jasni znak da nešto nije u redu. Prvotna uloga društvenih mreža je da ubiju dosadu. Također, problem je i kad se počneš osjećati loše u svojoj koži, zbog toga što misliš kako drugi vode bolji i zanimljiviji život od tebe. No, činjenica je da nikad ne znaš priču koja stoji iza savršene slike.
 
3. Izlasci
 
Ako si postala jedna od onih, koji baš svaki izlazak s društvom moraju pokazati svojim virtualnim prijateljima, ovisna si! Još je gora situacija ukoliko jedva čekaš da dođeš doma da u miru pregledaš sve slike te ih objaviš ili ako kolaže fotografija počneš raditi usred večeri, kako bi što prije bili na tvom profilu.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara