3 nova frappuccina: "Starbucks" napici posvećeni Danu zaljubljenih postali pravi hit

3 nova frappuccina: "Starbucks" napici posvećeni Danu zaljubljenih postali pravi hit

Foto: Reddit

AKO namjeravaš putovati u inozemstvo ovog Valentinova, moći ćeš isprobati neke od najnovijih ružičastih napitaka slavnog "Starbucksa".

3 ružičasta frappuccina koji pristaju uz temu Dana zaljubljenih osmislio je Tony Aguilar, djelatnik "Starbucksa" u Arizoni, a nakon što su njihove fotke objavljene na Redditu, ovi "ljubavni napici" postali su pravi hit i sada ih traže ljudi diljem svijeta, izvještava Delish.

"Ja i moji suradnici osmislili smo napitke za Valentinovo, koji pristaju uz ostalu ponudu koju imamo spremnu za taj dan.", izjavio je skromno Tony koji nije ni znao da će njegovi ružičasti frappuccinosi postati pravi hit.

O ovim ružičastim ljepotanima piše se već danima, a jedan ih je portal nazvao "stvarima koje su za Valentinovo bolje i od dečka".

Pa, upoznajte nova tri ružičasta napitka iz Starbucksa:

Valentine Frappuccino


Klasični Starbucksov Frapuccino Strawberries and Cream s extra malina kako bi bio još ružičastiji i borovnicama na vrhu. Sve začinjeno šlagom.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love Bean Frappuccino

Frappuccino Vanilla bean sa malinama, šlagom pomiješanim sa sirupom od malina i čokoladnim komadićima.The Java Berry Frappuccino

Klasičan Java Chip Frappuccino sa ružičastim šlagom od malina. Njam!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara