3 znaka da će tvoja "osvetnička" veza potrajati

3 znaka da će tvoja "osvetnička" veza potrajati

Foto: Instagram

REBOUND veza je ona u koju ulazimo odmah nakon prekida kako bismo se brže oporavili od slomljenog srca. Ponekad to radimo svjesno, ponekad nesvjesno, a kad su u pitanju takve veze, postoji nepisano pravilo - gotovo uvijek su osuđene na propast. No, kao i kod svega u životu, i kod ovakvih veza postoje iznimke. Ovi znakovi ukazuju na to da će se tvoja “rebound” veza održati na životu.

Prethodna veza je bila kratka
 
Glavni problem prosječne rebound veze je činjenica da očekujemo da će popuniti rupu koju je u nama ostavila prethodna veza, a upravo to je i razlog zašto najčešće propada. Što je duža bila prethodna veza, to je veća praznina koju osjećamo. Ako je prethodna veza bila kratka i ne pretjerano ozbiljna, rebound veza ima veće šanse za opstanak. 
 
Prekid je bio prijateljski
 
Što je manje drame bilo u prekidu, to rebound veza ima bolju startnu poziciju. Takve veze najčešće služe kao odnos za oporavak od prethodnog odnosa, zbog čega se u njoj teže razvijaju kvalitetni, dugotrajni odnosi. No, ako nema potrebe za velikim oporavkom, ima prostora za kvalitetan odnos.
 
Prijašnja veza je završila tvojom odlukom
 
Stvar je vrlo jednostavna - ako veza nije završila tvojom odlukom, trebat će ti više vremena za oporavak i tad nije pametno ulaziti u rebound vezu. Ako je odluka bila tvoja, lakše ćeš prihvatiti novi odnos i graditi ga na normalan način.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara