5 ideja za nezaboravno Valentinovo za sve single cure

5 ideja za nezaboravno Valentinovo za sve single cure

Foto: Instagram

BITI single itekako ima svoje prednosti, iako nam se ponekad pred samo Valentinovo možda čini da nije tako. Zaboravi na večere i spojeve, uz ovih ćeš 5 stvari imati nezaboravno Valentinovo ako si solo.

Organiziraj maraton filmova

Za samu sebe ili za svoje single frendice, kako ti je draže. Kokice, dekica, pidžama i tvoj omiljeni glumac - postoji li bolji način da provedeš dan zaljubljenih nego s ljudima koje voliš? Čak i ako su samo na ekranu…

Budi babysitterica

Imaš prijatelje koji već dugo nisu izašli na spoj jer uvijek provode vrijeme s klincima? Ponudi se da pričuvaš njihovu najveću sreću dok oni uživaju jedno u drugome, barem na nekoliko sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Organiziraj darivanje s drugim single frendicama

Secret Santa za Božić, Secret Valentine za Valentinovo. Dogovorite maksimalnu cifru poklona, napišite imena na papirić i izvucite ga iz zdjele. Mali znak pažnje će vas sigurno razveseliti.

Isključi se

Valentinovo je idealan dan za detox od interneta i društvenih mreža. Isključi se, napuni kadu i provedi večer u miru i tišini, bez notifikacija.

Pretplati se na Beauty Box

Izjavi ljubav samoj sebi, i to svakog mjeseca! Beauty Box jednom mjesečno stiže ravno na tvoj kućni prag, a kutijica je prepuna divnih kozmetičkih proizvoda koje ćeš jednostavno obožavati! Pretplatiti se možeš OVDJE za samo 99 kuna, a sadržaj kutije je uvijek minimalno dvostruke vrijednosti!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara