5 ljubavnih grešaka koje pametna žene neće ponoviti

5 ljubavnih grešaka koje pametna žene neće ponoviti

Foto: Instagram

ONE su naučile na svojim greškama.

1. Viđanje s nekim tko vam ne odgovara, samo zato što trenutno nemate nikoga
 
Ove žene ne snižavaju kriterije, bez obzira na životne okolnosti.
 
2. Šutnja, kada vas on povrijedi
 
Bez obzira radi li se o otkazivanju dogovara u zadnji tren, zaboravljanju rođendana ili godišnjice ili omalovažavanju. Ako ne kažete što vam smeta, on nikada nećete znati kakvo ponašanje jendostavno nećete tolerirati.
 
3. Pretvaranje da ste nešto što niste
 
Svi malo glumimo na prvim spojevima, kako bismo impresionirali onoga tko sjedi nasuprot nas. No, nađete li se kako i dalje mislite da je vaša veza pozornica, a maske skidate samo iza nje, jer niste sigurni hoće li ga vaše pravo lice jednako impresionirati, vrijeme je za velike promjene.
 
4. Zavaravanje da mu se sviđate
 
Dok čekate njegov poziv ili poruku te umjesto njega smišljate izgovore zašto ih ne upućuje. Svatko ima dvije minute u danu za napisati poruku, samo je pitanje želi li to. 
 
5. Pomirba s tim da je on "takav kakav je"
 
Ako to nije to, gdje piše da se morate pomiriti s tim te ne misliti o svojoj sreći? Smeta li vas nešto toliko da ste mu rekli da bi voljeli da su stvari drugačije, no on ih jednostavno ne mijenja, što utječe na vašu sreću, imate svako pravo spakirati stvari i pronaći ju na nekom drugom mjestu, ma koliko god to sada bilo teško i bolno. Ili je jednostavno sve u redu, no jednostavno više ne pronalazite smisao u ovom odnosu. Rješenje je jednako.
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara