5 pravila koja bi trebala prekršiti svaka žena u svojim 20-ima

5 pravila koja bi trebala prekršiti svaka žena u svojim 20-ima

Foto: Colcci

NEKA pravila su tu kako bi se prekršila.

1. Drži se onoga u čemu si dobra
 
No, život počinje tamo gdje prestaje zona udobnosti. Naravno da ćeš igrati na svoju snagu, no ponekad se treba i testirati te otkriti nove stvari, u kojima si možda jednako dobra. Nikad ne znaš gdje te to može odvesti.
 
2. Nikad nemoj napraviti prvi korak
 
Ne kažemo da bi ga ti trebala pozvati van, iako ni to nije isključeno, no nije loše ni dati mu do znanja što misliš o njemu. Bez toga, mogla bi se načekati, no čemu gubiti vrijeme?
 
3. Nikad nemoj proturječiti šefu
 
Uvijek moraš biti profesionalna, no ako misliš da si ti ovoga puta u pravu te imaš dokaze za svoje tvrdnje, izbori se za sebe. Nekad nećeš uspjeti, no barem znaš da si pokušala. Jednom ćeš uspjeti i tko zna što ti to novo može donijeti.
 
4. Ako ne znaš reći ništa lijepo, bolje šuti
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ne ohrabrujemo svađe, no ponekad je važno zauzeti se za sebe i ne dopustiti da te drugi gaze. I to se sve može s itekakvim stilom, bez spuštanja na njihov nivo.
 
5. Ne bi se trebala prijavljivati na pozicije, koje su više od dvije razine iznad tvoje trenutne
 
Ako se trenutno pokušavaš uzdignuti na poslovnoj ljestvici, pronalaženje prave prilike nije nimalo lak posao. No, upravo zato, ne bi se trebala ničime ograničavati, jer doista nikad ne znaš gdje će te neke stvari odvesti. Što je najgore što ti se može dogoditi? Nećeš dobiti posao, no ljudi će znati da postojiš. Možda jednog dana...
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara