9 sexy Instragam profila koji će vam uljepšati ovu tmurnu nedjelju

9 sexy Instragam profila koji će vam uljepšati ovu tmurnu nedjelju

Foto: Instagram

ZA VAS smo izabrale samo najbolje i sve što želimo jest da odvojite nekoliko minuta i uživate u pogledu. Sretna nam nedjelja!

 
Dobra je vijest što ovaj dečko toliko voli biti bez majice, da nam je trebalo puno vremena da izaberemo najbolju sliku.
 
 
 
Ovaj sexy Španjolac uglavnom ima slike s odjećom na sebi, no nećemo biti sitničave. Također, obožava životinje, što je svakako veliki plus.
 
 
 
Što je bolje od jednog zgodnog muškog modela? Dva, gotovo jednaka. Upoznajte blizance Zaca i Jordana, koji su u modnom svijetu od 2011. godine, a već su osvojili brojna ženska srca diljem svijeta.
 
 
 
Brazilci su doista nezamjenjivi, a jedan od dokaza za to je i zgodni 23-godišnji Marlon. Obožava surfanje, skejtanje, putovanja, odlaske na plažu i filmove. Zvuči kao savršen dečko, a tako i izgleda.
 
 
 
O plavookom Davidu toliko smo puta pisale, da ne znamo više što bi vam novo otkrile. Njega samo pogledajte.
 
 
 
Ako dosad niste znale za ovog ljepotana, saznale ste iz novog spota Taylor Swift "Blank Space". Iako je Sean u spotu Taylor doveo na rub ludila, u pravom životu vjeran je samo jednoj - glumici Jessici McNamee. No, i dalje smijemo gledati, zar ne?
 
 
 
Brada na muškarcima može biti tako sexy. Pogledajte samo plavokosog Toma.
 
 
 
Na svom profilu, Nathan se često ispod slika zahvaljuje raznim suradnicima pa je vrijeme da se i mi zahvalimo na nečemu. "Muchas gracias" na onome tko je zaslužan za ovakvog ljepotana zaraznog osmijeha.
 
 
9. River Viiperi
 
25-godišnji Španjolac obožava biti gol na slikama, a jednom davno,na to je pala i bogata nasljednica Paris Hilton. Iako ljubav nije predugo potrajala, vjerujemo kako je bila jako vruća.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara