Alessandra Ambrosio u bikiniju otkrila kako se bori protiv zlobnih komentara

Alessandra Ambrosio u bikiniju otkrila kako se bori protiv zlobnih komentara

Foto: Ocean Drive

S OVE ljepotice oči ne skidaju ni muškarci, ali ni žene.

Alessandra Ambrosio skinula se za naslovnicu časopisa Ocean Drive, zbog čega smo se s pravom zapitale izlazi li ikad ova dugonoga ljepotica iz bikinija?
 
No, nije da se žalimo, jer Alesandra doista ima što pokazati. A pritom je pokazala i svoju "Ale by Alessandra" liniju badića, jer tko bi to bolje napravio od nje same. "Ova jer kolekcija kao moje treće dijete, jako sam puno radila na njoj. Većina kolekcije inspirirana  je Brazilom i Malibuom i jako ženstvena i šarena. Obožavam boho stil i on je bio moja inspiracija", otkrila je Alessandra.
 
 
U intervjuu se osvrnula i na naporne treninge, kojima održava dobru liniju, jer ipak joj je to posao. "Svi smo mi ljudi i nitko nije savršen. Za mene je to više način na koji ostajem zdrava. Kao mlada, nisam marila za to. Sad ako dva dana jedem brzu hranu, osjećam se jako loše. Cijeli vikend sam provela na jednom glazbenom festivalu i tamo nisu imali ništa zdravo za jesti pa sad nastojim popraviti sve salatama", iskreno je priznala.
 
 
Osvrnula se i na negativne komentare, a mi se potpuno slažemo s njezinim odgovorom: "Ne uzrujavam se više i ništa ne shvaćam osobno. Toliko je različitih mišljenja i ne možeš ih baš sve poslušati. Tako da uvijek ostajem svojima i briga me". 
 
Bravo Alessandra, apsolutno se slažemo!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara