B je OK: Velike silikonske grudi više nisu u modi, kažu kirurzi

B je OK: Velike silikonske grudi više nisu u modi, kažu kirurzi

Foto: Agua Bendita

VELIKE grudi se više jednostavno ne nose, poručuju glasnogovornici BAAPS-a, britanske udruge plastičnih kirurga.

Dok su prije 5 i 10 godina silikonski umeci bili "must-have" za svaku starletu koju priroda nije nagradila bujnim poprsjem, danas su u modi žene prirodnijeg izgleda.

Victoria Beckham prije nekoliko je godina implantate veličine D zamijenila prirodnijim implantatima veličine B, a nakon nekoliko desetljeća čak se i Katie Price, britanska kraljica poprsja odlučila za nešto decentnije grudi.

Kako izvještava Grazia, u posljednjih godinu dana potražnja za operacijama povećanja grudu pala je za čak 23 posto, a dok su prije žene kod plastičnih kirurga odlazile zbog implantata, danas najviše žele "dotjerivanje" onoga što već imaju.

"Žene konstantno traže operacije zbog kojih će im grudi izgledati mlađe i vitalnije, poput liftinga, oblikovanja i malo botoxa na području poprsja.", izjavio je plastični kirurg Dr Michael Prager.

Dr Nirdosh pak kaže: "Žene traže Breastbox - lifting grudi s botoxom, to postaje najtraženiji zahvat. U manje od 30 minuta njihove grudi mogu izgledati podignute i mlađe. Brže je i sigurnije od ostalih zahvata, a nema ožiljaka ni oporavka."

Kao što je Victoria Beckham jednom rekla za Vogue: "Velike grudi u grejpa su out, in su prirodne grudi."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara