Beauty trendovi kojih se odričemo

Beauty trendovi kojih se odričemo

Foto: Instagram

U NOVOJ godini, brojni trendovi iz protekle godine više i nisu toliko 'in'...

1. Undercut iliti izbrijani dio glave. Ove godine nosi se raskošni volumen obogaćen valovima, s kosom nježno zataknutom iza uha s jedne strane, kao elegantnijom varijantom.

2. Izražajne konture. Zaboravite na prošlogodišnje makeup trendove i obilato sjenčanje lica. Ove se godine teži ka što prirodnijem makeupu i nježno rumenim obrazima.

3. Lepeza trepavice. Ono što ove godine želite izbjeći je da vaše trepavice izgledaju kao umjetne. Predivne su one koje su pomno našminkane, ali i dalje izgledaju prirodno. To ćete postići nanošenjem nekoliko slojeva maskare strpljivo čekajući barem minutu između dva nanošenja.

4. Vizualno povećanje usana. Zaboravite nanošenje ruževa izvan rubova usana. Naglasite usne prirodnim nijansama ruža ili suptilnim sjajem balzama, a pri nanošenju jarkih boja držite se zadanih okvira.

5. Super visoki rep. Volite li nositi rep, nosite ga nešto niže, otprilike malo više iznad razine uha. Tako ćete postići sofisticirani izgled, a super visoki rep ostavite u 2014.

6. Duge ekstenzije. Super dugim i tankim ekstenzijama za kosu napokon je odzvonilo. Ove se godine sve svodi na predivnu, njegovanu kosu punu volumena i na nešto kraće chic frizure.

7. Preguste obrve. Naravno, pritom mislimo na one umjetno preguste odnosno prenapadno iscrtane. Obrve redovito čupajte, uredno ih počešljajte i suptilno ispunite olovkom ili sjenilom. Cilj je da izgledaju što prirodnije.

8. Boja lavande. Što je, je, kosa u tonovima lavande protekle je godine doživjela vrhunac popularnosti, no ove je godine i njoj odzvonilo. Držite se prirodnih nijansi kao i onih raskošnih tamnih sa safirnim sjajem.

9. Brončana koža. Osim što ćete izgledati kao da ste zaglavili na tropskom otoku jedno par godina, bez ikakvih zaštitnih faktora, ganjajući brončani ten doista se izlažete raku kože. Boju vašeg tena suptilno naglasite highlighterom odgovarajuće nijanse.

10. Ombre. Tehnika bojanja koja je zaludila žene diljem svijeta ove godine odlazi u povijest, ili barem na nuži godišnji odmor. Na scenu se vraća baliage!

11. Oštri nokti. Rašpanje noktiju u oblik badema odnosno s oštrim dijelom u sredini totalno je out. Želite li biti u trendu, skratite nokte i rašpajte ih tako da vrh nokta prati oblik vaše jagodice.

12. 3D ukrasi za nokte. Napadni nokti ukrašeni kamenčićima i kojekakvim 3D ukrasima postali su stvar prošlosti. Ove se godine nose znatno kraće varijante noktiju, a boje su suptilne i prirodne.

13. Velike i visoke punđe. Ove se godine ne nose punđe, već punđice, sofisticirane, malene, slatke, niske. Ogromne spužve za punđe nadolazećih vam nekoliko godina neće trebati!

Izvor: Cosmopolitan.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara