Bliže nam se i deseti Dani vjenčanja!

Foto: Studio Devine

OD 4. do 6. listopada na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu broj 5. održati će se "slavljenički" Dani vjenčanja!

Za sve zaljubljene parove koji pomno biraju svaki detalj za svoje vjenčanje, organizatori su pripremili mnoštvo noviteta i modnih trendova, dovode nove izlagače koji će na dnevnim modnim revijama ali i svojim promotivnim prostorima predstaviti najnovije kolekcije vjenčanica, odijela, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija... Samo najbolje za vas!

Kako vam ni početak bračnog života ne bi bio previše stresan, jer znamo, ljubav ide kroz želudac, organizatori su pripremili za vas mnoštvo delicija, ali i kuharskih radionica na kojima ćete moći naučiti male tajne kulinarstva.

Očekuje vas preko 150 izlagača, veliki broj nagradnih natječaja s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima "Budi mladenka" i "Naj par".

Vizual ovogodišnjih Dana vjenčanja krasi prekrasna riđokosa manekenka Marina Jakšić u vjenčanici "Royal Bride" upotpunjenom nakitom zlatarnica "ZAKS". Za kompletan styling kampanje zaslužna je modna stilistica Morana Mamić, a make up potpisuje Julijana Ljubas.Za Marininu frizuru zaslužne su vješte ruke frizerki iz frizerskog salona "Royal Professional2. Iza objektiva stajala je Jelena Domjanović iz "Studija Devine". Psssss... saznali smo da je "Royal Bride" kreirao vjenčanicu za vjenčanje naše poznate glumice Doris Pinčić!

Kao i svake godine do sada, Dani vjenčanja imaju humanitarni karakter. Ovogodišnja humanitarna akcija namijenjena je radu i djelovanju Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać". Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkać" je osnovana 16. lipnja 2012. godine s ciljem pomaganja osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze na liječenje u Zagreb a žive izvan Hrvatske. Pružanje pomoći korisnicima i njihovim obiteljima se ogleda u vidu osiguranja smještaja, hrane, prijevoza, rješavanja administracije, psihološke pomoći te školovanja. Kupnjom ulaznice i Vi možete pomoći radu Udruge.Radno vrijeme

Dani vjenčanja otvaraju svoja vrata u petak, 4. listopada od 15 sati, a trajat će do 20 sati, te u subotu i nedjelju od 10 - 20 sat. Cijena ulaznice je 15 kn.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara