Cameron Diaz želi iskoristiti svoju slavu, napisati knjigu i tako pomoći mladim djevojkama

Cameron Diaz želi iskoristiti svoju slavu, napisati knjigu i tako pomoći mladim djevojkama

Foto: JLP

CAMERON Diaz je, prema pisanju E! Onlinea, počela pisati svoju prvu knjigu! Zvijezda filma "What to Except When You're Expecting" pera se odlučila uhvatiti iz vrlo nesebičnih razloga, naime, Diaz želi napraviti vodič zdrave prehrane za mlade djevojke diljem svijeta.

"Želi zaustaviti njihovu opsjednutost mršavim izgledom i poručiti im da je zdravlje važnije od svega. Svoju slavu želi iskoristiti za neke promjene. Svjesna je toga da je mnogim djevojkama uzor pa to želi pretvoriti u nešto dobro. Ovo nije knjiga o održavanju težine, već o pravim odabirima", izjavio je izvor za portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ništa nije službeno potpisano, ali je ideju predstavila izdavačkoj kući. "Cameron će posjećivati srednje škole diljem zemlje kako bi razgovarala s tinejdžerima glede hrane koju konzumiraju. Ona želi da mladi shvate kako im mršava linija ne bi trebala biti prioritet, već dobivanje onog najboljeg iz hrane", nastavio je neimenovani izvor blizak popularnoj glumici.

Šuška se i kako će knjiga sadržavati savjete uvaženih nutricionista te njenih slavnih kolegica poput Drew Barrymore, Jennifer Lopez i Gwyneth Paltrow.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara