Channing Tatum: Rooney Mara je najstrašnija osoba koju sam upoznao

Channing Tatum: Rooney Mara je najstrašnija osoba koju sam upoznao

Foto: JLP

ZNAMO da Rooney Mara nije "strašna" kao Lisbeth Salander, uloga koju je tumačila u filmu "The Girl With the Dragon Tattoo". Unatoč tome, Channing Tatum priznao je kako je osjećao veliku nervozu za vrijeme snimanja drame "The Bitter Pill" u kojoj joj glumi muža.

"Ona je najstrašnija osoba koju sam imao prilike upoznati. Također, ona je najslađa osoba koju sam dosad sreo", priznao je Tatum za MTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U filmu Stevena Soderbergha Mara glumi mladu ženu koja pati od depresije i koju muči tjeskoba zbog povratka muža iz zatvora (Tatum).

"Rooney ima poseban pogled koji vam se mora svidjeti. Ona je uistinu nevjerojatna glumica. Ima vještine koje dosad nisam vidio u drugih kolegica. Svi smo drugačiji i radimo stvari u kojima smo jako dobri, ali ona je posebna", nastavio je Channing.

Budući da je kemija između Tatuma i Rooney odlična, jedva čekamo vidjeti neke vruće seksi scene koje su snimili zajedno. "The Bitter Pill" nam u kina stiže početkom sljedeće godine, a uz ovo dvoje poznatih glumaca, u filmu glumi i zgodni Jude Law.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara