Crveni tepih postao tamnoplavi: Story i i zvijezde pomažu stradalima!

Crveni tepih postao tamnoplavi: Story i i zvijezde pomažu stradalima!

Foto: Press Foto

POTRESENA patnjom i gubicima tisuća nastradalih u poplavama u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, planiranu proslavu 12. rođendana i dodjelu nagrada Hall of Fame redakcija Storyja u cijelosti je posvetila prikupljanju pomoći stradalima te planirani crveni tepih simbolično zamijenila tamnoplavim.

- Više od 200 zvijezda koje će nam se pridružiti na humanitarnom eventu u Laubi ujedinit će snage i zajedno ćemo još jednom pokazati veliko srce za sve one kojima je to najpotrebnije. Zvijezde su uvijek, i u najtežim vremenima rata, dokazale kako se njihov glas najdalje čuje, a Story kao najutjecajniji celebrity magazin okupit će ih pod istim krovom kako bismo zajedno prikupili novčanu i materijalnu pomoć onima kojima je sada najpotrebnija – istaknula je glavna urednica Storyja Zrinka Ferina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Radujem se kad ovakvi eventi imaju neku dobru priču i razlog. Ovo je  jedna takva humanitarna priča i sretan sam što ću biti dio nje" – istaknuo je Massimo Savić.

"Televizijska kuća u kojoj radim nebrojeno puta bila je suorganizator različitih humanitarnih događanja u kojima su upravo građani Lijepe naše odazvali te pomogli potrebnima. Bez obzira na krizu dali su najviše što su mogli, najbolje od sebe i baš nikada nisu zakazali. Stoga sam uvjerena da će svatko od nas i ovaj put pomoći na neki način, bilo zvanjem na humanitarni broj telefona, slanjem odjeće, hrane i ostalih potrepština u stradala područja" – poručila je Daniela Trbović.

Baš kao i pjevačica Danijela Martinović koja je poručila: "Prirodne katastrofe poput ove strašna su tragedija. Suosjećam sa svim žrtvama, a na nama je da im pomognemo koliko možemo! Molim sve da se uključe, i jedan poziv na brojeve za pomoć moze olakšati situaciju. U ovoj strašnoj tragediji moramo biti tu jedni za druge, pomoći da se što prije saniraju štete i da krenemo u bolje sutra".

"Vijest o poplavama me zatekla u Beogradu. Rođena sam u BiH, a živim i radim u Hrvatskoj. Potresle su me slike poplavljenih područja i vidim da je tuga zbog ovoga što se dogodilo ista u svakom gradu i državi. Napravit ću sve što mogu da pomognem jer je biti humanist najljepša stvar na svijetu" -  poručuje glumica Ornela Vištica, koja se Storyu u akciji za pomoć pridružila zajedno s brojnim zvijezdama, poput Severine, Massima Savića, Danijele Martinović, Harija Varešanovića, Huseina Hasanefendića Husa i Arsena Dedića, voditeljice Zlate Mück Sušec, glumaca Filipa Juričića, Amara Bukvića, Ivana Hercega i Doris Pinčić, radijskog voditelja Ivana Vukušića, te TV voditeljica Danijele Trbović i Barbare Kolar, od kojih neki već na naslovnici novog broja Storyja pozivaju čitatelje da pozivom na broj Crvenog križa 060 9011 pomognu stradalima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara