Danas počinje nova sezona Slatkih malih lažljivica: Što će se dogoditi?

Danas počinje nova sezona Slatkih malih lažljivica: Što će se dogoditi?

Foto: Wetpaint

SVE obožavateljice serije "Slatke male lažljivice" oduševit će vijest da se na ABC-u od danas počinju prikazivati nove epizode ove popularne serije. Večeras će se prikazati prva epizoda treće sezone pod nazivom "It Happened That Night", a kako najavljuju producenti, ‎očekuju nas nova iznenađenja i zanimljivi preokreti te nekoliko slatkih novih muških komada.

Gdje smo stali?

U posljednoj epizodi otkrilo se da je tajanstvena "A" zapravo Mona, koja je vođena ljubomorom što su joj ostale cure preuzele najbolju frendicu (Hannah), mjesecima maltretirala djevojke prateći ih i šaljući im bizarne i strašljive poruke. Također smo otkrili da Jenna nakon operacije može vidjeti, premda se pretvara da je još uvijek slijepa i da iza svega toga stoji tajanstvena osoba u crvenom kaputu. Ipak, jedan od najvećih šokova bilo je pronađeno mrtvo tijelo Emilyne cure Maye.

Producent serije otkrio je: "Mona je bila logičan izbor za A, ona je uvijek u blizini, zna sve o svakome i gori od ljubomore što Hannah više nije samo njezina prijateljica. Ipak, pripazite, to ne znači da je Mona ubila Alison. Ona je samo curama slala poruke. "

Što se događa u novoj sezoni:


Lijepa Emily provela je cijelo ljeto na Haitiju gradeći kuće za siromašne, no u rodni grad vraća se tužna i očajna. Nakon gubitka Maye, prolazi kroz zaista teške trenutke, što će se provlačiti kroz veći dio treće sezone ove serije.

U prvoj epizodi iz Alisoninog groba nestaje mrtvo tijelo te cure shvaćaju da Mona nije bila jedina osoba koja im je htjela nauditi.

Toby će u novoj sezoni postati izuzetno samopouzdana i pozitivnu osobu te će pomoći Spencer s prijavama za sveučilišta, a Caleb i Hannah se još uvijek vole.

Spoiler alert! Šuška se da bi djevojka u crvenom ogrtaču zapravo mogla biti Alisonina davno izgubljena sestra blizanka, no producenti nisu htjeli potvrditi ove tračeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Novi likovi:

Nathan

U grad dolazi Mayin bratić Nathan kojeg glumi Sterling Sulieman. Tajanstveni mladić zaokupit će pažnju naših cura, a jedna će se navodno i zaljubiti u njega.

Kevin


Producenti u novim epizodama uvode i lik Kevina, slatkog frajera koji radi u kafiću u kojeg cure zalaze.

Garrettova mama


U novoj sezoni pojavit će se i mama zloglasnog Garretta koja će pokušati skinuti ljagu s imena svog sina.

Samo za one koji vole znati sve unaprijed:


Donosimo vam prvih deset minuta prve epizode 3. sezone "Slatkih malih lažljivica" koja će se emitirati večeras!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara