Dečki potvrdili: Ovih 12 savjeta iz Cosmopolitana nikad nemojte pokušavati kod kuće

Dečki potvrdili: Ovih 12 savjeta iz Cosmopolitana nikad nemojte pokušavati kod kuće

Foto: American apparel

U SVIJETU intimnih odnosa mnogo je misterija - od klasičnih briga oko toga kako postati boljim ljubavnikom pa sve do neostvarenih seksualnih maštarija. Iako smo svi mi prilično različiti, u seksualnom smislu nije toliko teško pogoditi što muškarci žele i kako ih usrećiti.

Naravno, riječ je o savjetima koji dolaze iz popularnog Cosmopolitana koji u nedostatku suvislog sadržaja, iz mjeseca u mjesec poseže za maštovitim rješenjima koja prečesto nemaju temelje u ovozemaljskom. Naravno, ne treba u potpunosti odbaciti mogućnost da je uredništvo odavno diglo ruke od svojih čitateljica pa se svakim novim brojem pokušavaju našaliti na njihov račun.

Isto tako, sudeći prema kolekciji čudnovatih savjeta koje prenosi Jezebel, neki bi definitivno što prije trebali ponoviti svoje lekcije iz seksualnog odnosa. Stoga, donosimo dvanaest ne baš odveć mudrih seksualnih savjeta.

O ručnom radu ili "lupkanju"

"Držite njegov penis u jednoj ruci i lagano ga lupkajte drugom. Možete ga lupkati i lijevo-desno, poput voleja u tenisu. Pritom štipkajte kožu na njegovom penisu i testisima. Ne bojte se, mnoge žene griješe misleći da su suviše nježne.

"Čvrsto stisnite donju stranu njegovog penisa i gurajte je prema bazi. Ako vam je lakše, zamislite da gurate penis natrag u muškarčevo tijelo.

"Dok izvodite felacio, pomičite glavu lijevo-desno u brzim intervalima. Zatim ga uzmite u ruke i lupkajte ga na isti način.

O grudima

"Škakljajte njegova stopala svojim bradavicama. Zajašite ga u "reverse cowgirl" položaj, a zatim se sagnite kako biste bradavicama dosegli vrh njegovih stopala. To će ga sigurno izluditi.  

"Namažite se uljem od peperminta po vratu i između grudiju. Istraživanja pokazuju da mentol ima iznenađujući efekt na muškarce. Plus, grudi će vam mirisati ekstra-svježe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Neka vas poljubi poput leptira. To znači da donju stranu vaših grudiju nježno dodiruje svojim trepavicama dok brzo zatvara i otvara oči. To će biti seksi i za njega i za vas.

O seksi igricama

"Privucite mu pozornost crtajući krugove oko grudiju koristeći lažne dijamante i ljepilo. Osjećat će se posebno što ste sve to učinili samo za njega."

"Ukoliko vam vibrator nije pri ruci ili vam je nestalo baterija, u seksualnim igricama možete koristiti električnu četkicu za zube ili vaš iPhone.

"Tijekom večere, odvažite se reći nešto prljavo poput: Vidiš li kako proždirem ovaj komad mesa? Tako ću kasnije proždrijeti i tebe."

Jednostavno - glupo

"Ukoliko imate cimera, posudite horor film i gledajte ga dok se seksate s partnerom. Cimer će pretpostaviti da vrištanje zapravo dopire iz filma.

"Izbjegavajte posuditi bilo koji film zbog kojeg će se vašem partneru trbuh tresti od smijeha. Posebno izbjegavajte film "Superbad". Trbuh koji se trese, sigurno vas neće  dovesti u "pravo" raspoloženje.

"Kad to najmanje očekuje, recite vašem muškarcu da ste se zaželjeli malo promjene. Tad mu zavucite ruku u džepove hlača i poigrajte se s njim dok ne dođe do "stvrdnuća". U tom trenutku, nagnite se prema njemu i u uho mu nježno prišapnite nešto u stilu: Je li to smotuljak kovanica u tvom džepu ili ti je samo drago što me vidiš?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara