Die Spezi Party u Zagrebu okupio sve ljubitelje kulta 80-tih godina

Die Spezi Party u Zagrebu okupio sve ljubitelje kulta 80-tih godina

Foto: Press Foto

UZ LUKU Nižetića i hitove 80-tih godina predstavljeno novo piće Spezi, das Original!

Na spomen riječi “Spezi”, što ujedno na bavarskom narječju znači “dobar prijatelj”, mnogi se sjećaju 80-tih i 90-tih godina kad je ovaj osvježavajući napitak bio pravi hit. Dugo je vremena prošlo od tada, ali Spezija se, prema reakcijama brojnih okupljenih na Die Spezi Partyu, sjećaju svi.

Luka Nižetić, koji je samo za ovu priliku izveo domaće i strane uspješnice 80-tih godina te isprovocirao okupljene na ples, otkrio je svoje uspomene vezane uz Spezi, ali i planove za ljeto.
„Sjećam se kako su mi roditelji govorili da su 80-te godine bile one najbolje, sve je bilo ljepše, osjećala se lakoća življenja. Spezi je bio neizostavan dio ljetnih druženja uz modu ludih 80-tih i hitove Azre, Prljavaca, Haustora, Dine Dvornika, Đavola i mnogih drugih. Veseli me što će se upravo i na mlađe generacije prenijeti taj pozitivan duh 80-tih, zajedno s pravim okusom Spezija, das Originala.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spezi je Njemački brand star preko 50 godina koji je prepoznat u Europi po kvaliteti, ali i tajnoj recepturi koja pruža poseban okus i osvježenje. Kombinacija soka od naranče i limuna, kole, mandarina i tajnih sastojaka razlikuje Spezi od generičkih proizvoda – samo je jedan das Original.

Pratite sva događanja i novosti vezane uz Spezi na službenoj Facebook stranici!

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara