Djevojka Chrisa Browna napokon progovorila o suparništvu sa slavnom Rihannom

Djevojka Chrisa Browna napokon progovorila o suparništvu sa slavnom Rihannom

Foto: Instagram

MANEKENKA Karrueche Tran dala je zanimljiv intervju u talk showu Just Keke, u kojem je napokon progovorila o suparništvu sa slavnom Rihannom.

Djevojka problematičnog repera Chrisa Browna napokon je progovorila o njegovoj bivšoj djevojci Rihanni i o tome što misli o njoj: "Nikad prije nisam hodala s nekim slavnim pa mi je sve ovo bilo potpuno novo. Još je tu bila i cijela ta situacija s Rihannom. Moj dečko je poznat, a njegova bivša cura je još poznatija. Upravo zato, to nije bila borba samo s njom, već i s 14 milijuna njezinih fanova", iskreno je priznala Karrueche.
 
"Ja imam prijateljice i obitelj. Svi smo prolazili  kroz ovu priču, razumijete što vam govorim? Sad zamislite kad odete na Twitter i pročitate gomilu ružnih i izmišljenih stvari o sebi od njezinih fanova. Dodatno im je sve olakšalo to što ja ne pričam o privatnom životu pa su izmišljali svakakve stvari, jer ne znaju ništa o meni."
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Iako vjerujemo kako bi se cure vrlo rado počupale za kosu kad nema kamera, podržavamo ovakvo damsko ponašanje u javnosti.  
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara