Dođite na humanitarni The Best Shopping Night: Obavite božićnu kupovinu i tako pomozite djeci iz udruge Nova budućnost!

Foto: Press Foto, Shutterstock

THE BEST Shop Shopping Night, tradicionalna akcija koja četiri puta godišnje otvara trgovine u centru Zagreba do ponoći i kupcima osigurava izvanredne popuste. Sve trgovine koje sudjeluju u akciji označene su plakatima s popisom trgovina i popustima koje nude.

Svaki put magazin The Best Shop, organizator The Best Shop Shopping Nighta dio prihoda prikupljenih kotizacijom koju za sudjelovanje uplaćuju trgovine, izdvaja za udruge i organizacije koje pomažu onima kojima je pomoć potrebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta to je udruga Nova budućnost koja pomaže djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.
Udruga na brizi ima 60-ero djece u dobi od 2 do 21 godine koji su smješteni u šest dislociranih kuća. Svaka kuća funkcionira poput obitelji, s posebno educiranim tetama ili pak bračnim parovima koji brinu od djeci smještenoj u kući, uz defektologa, psihologa i stručnu ekipu, više o udruzi pronaći ćete u privitku maila.

U srijedu, 19. prosinca, u 18 sati otvara se The Best Shop Shopping Night info pult na kojem će građanima na prodaju biti ponuđene čestitke i prigodni božićni ukrasi koje su izradila djeca iz Nove budućnosti. Pozivamo stoga sve građane da posjete naš info pult na Cvjetnom trgu kraj prolaza Oktogon i kupe rukotvorine kako bi i ovoj djeci omogućili ljepši Božić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara