Double date Carterovih i Westovih: Beyonce i Kim zakopale ratnu sjekiru?

Double date Carterovih i Westovih: Beyonce i Kim zakopale ratnu sjekiru?

Foto: Getty

ČINI se kako je ratna sjekira među slavnim parovima napokon zakopana.

Nakon glasina kako Beyonce ne može podnijeti Kim Kardashian te nedolaska slavnog para Carter na vjenčanje Kim i Kanyea, čini se kako stvari napokon dolaze na svoje mjesto.
 
Naime, slavni parovi uhvaćeni su na dvostrukom spoju u Los Angelesu. Iako ne postoje nikakvi konkretni dokazi da se taj izlazak dogodio, nekoliko je svjedoka potvrdilo priču za Daily Mail, zbog čega smo s pravom pomislili kako su si cure odlučile dati još jednu šansu.
 
Navodno je Beyonce bila ta koja je smatrala kako će joj druženje s Kim donijeti samo negativan publicitet, zbog čega je njezin suprug Jay-Z odbio biti Kanyeu kum na vjenčanju te se uopće pojaviti na njemu.
 
Možda su cure pričale o tome kako obje rade na drugom djetetu, a šuška se i kako je slavna Beyonce već trudna. Nakon slike na Instagramu, kojom je potaknula glasine, prije nekoliko dana snimljena je na romantičnoj večeri s mužem, na kojoj je nosila široku haljinu, što je vrlo čudno za nju, koja voli istaknuti svoje obline. Službene potvrde još uvijek nema.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara