Fashion.hr objavio datume održavanja ovosezonskih revija

Fashion.hr objavio datume održavanja ovosezonskih revija

Foto: Franjo Matković

ALEKSANDRA Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa i Kralj&Krajina imena su koja  će ove sezone svoje nove kolekcije predstaviti na Fashion.hr-u.Modni spektakl u trajanju od 5 dana održat će se od 17. do 21. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, na površini većoj od 4000 metara kvadratnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fashion.hr danas je objavio službenu kampanju za nadolazeću sezonu u kojoj glavnu ulogu ima Ivana Vukušić.U samo dvije nijanse, u minimalističkom stilu, prikazan je duh snažne i samosvjesne žene, kojoj je moda način izražavanja vlastite osobnosti.

"Ovaj put smo se odlučili za klasičan i minimalistički pristup u tehnici kako bi do izražaja došli stajlinzi, frizura, make-up te fetish i modni elementi koje smo koristili. U toj jednostavnosti kriju se zapravo snaga i moć žene“, komentirao je autor kampanje Franjo Matković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara