Fashion.hr strip glamurom najavio novu sezonu!

Foto: Decker & Kutić

NAJNOVIJI Fashion.hr opasno se bliži, a za njegovu promociju ove su sezone zadužene 3 heroine!

"One su Klara, Ivana i Ana Maria, heroine retro-stripovskog glamoura, superjunakinje modnih snova, fashionistice-partijanerice koje već 15 sezona egzaltirano prate Fashion.hr oduševljavajući se kolekcijama i uživajući u vrhunskom hrvatskom modnom dizajnu.", pojasnili su Decker & Kutić.

Radi se, naravno o novoj kampanji kojom je Fashion.hr najavio revije koje će se održati od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a u četiri revijalna dana, svoje kolekcije prikazati će ponajbolji hrvatski modni dizajneri - Branka Donassy, Ivica Klarić, I-gle, Robert Sever, LINK by Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, Ivica Skoko, Martina Felja, Ana Maria Ricov, Zoran Aragović, Ivana Popović, ali i predstavnici novog dizajnerskog vala - Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, Morana Krklec, Petra Vuletić i Saša Hortig. Perwoll FASHION.HR i ove će sezone otvoriti miljenica domaće publike, Aleksandra Dojčinović koja će prikazati autorsku kolekciju inspiriranu Opel Adamom. Dizajnerski dvojac eNVy room nastavlja izuzetno uspješnu suradnju s beauty brandom Dove, a dizajnerica Marina Obradović koja stoji iza brenda Marina Design udružiti će snage sa Samsungom te se ovoga puta predstaviti u ekskluzivnom samostalnom terminu.

Domaćoj modnoj publici predstaviti će se i poznata dizajnerska imena iz regije koja će nastupiti u sklopu regionalnog projekta ZONA 45, a svoju premijeru na ovogodišnjem slavljeničkom izdanju Perwoll FASHION.HR-a imati će i pobjednici ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll, Marija Kulušić i Silvio Ivkić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara