Gluma ili prava stvar? Nekoliko znakova da smo odglumile orgazam

Foto: Screenshot Video

SVI se sjećamo scene iz filma "Kada je Harry upoznao Sally" u kojoj Meg Ryan za stolom odglumi orgazam. Muškarci dan danas teško raspoznaju pravi od odglumljenog orgazma, pa samouvjereno misle da su zadovoljili ženu koja ih se samo htjela što brže riješiti. Otkrivamo kada žena glumi orgazam - ne zato da bismo uvalile žene u probleme, nego da bismo pomogle muškarcima da shvate da možda nisu dobro obavili posao:

Puno vikanja i vriskanja

Žena koja za vrijeme seksa zvuči kao žrtva iz horor filma najčešće glumi orgazam. Neke žene su stvarno jako glasne, ali većina ih samo ne zna kako bi odglumila orgazam, pa kopira porno glumice.

Bez kontrakcija


Nakon pravog orgazma dolaze kontrakcije vaginalnih mišića, a ovo je najbolji pokazatelj je li stvar prava ili odglumljena. Neke će žene pokušati odglumiti i kontrakcije, ali većina ih je previše lijena za takve detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Temperatura je ista

Većina se žena jako zagrije kada doživljava orgazam. Ako je vaša žena hladna kao santa leda, znači da vjerojatno glumi.

Diše smireno

Nakon orgazma, žena jedva dolazi do daha, a ubrzano disanje jedan je od glavnih pokazatelja da ga je stvarno doživjela. Ako vaša diše kao da joj se spava, vjerojatno joj je stvarno samo spava.

Lucidni odgovori

Ako postavite ženi pitanje, a ona je pod utjecajem orgazma, vrlo su velike šanse da nećete dobiti smislen odgovor. S druge strane, ako žena glumi, njezina koncentracija je puno veća, a odgovori puno smisleniji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara