Grijesi u spavaćoj sobi

Grijesi u spavaćoj sobi

Foto: Tumblr

SPAVAĆA soba zna djelovati poput minskog polja, barem po količini napetosti u zraku, kako vama, tako i njemu. Kako bi vaša soba uvijek bila zen zona, donosimo listu stvari za koje je najbolje da se nikad ne dogode!

1. Izgovaranje pogrešnog imena

Bilo da ste u vezi već neko vrijeme ili ste prvi put s nekim frajerom, ništa ne može ubiti trenutak kao nazivanje dotičnoga pogrešnim imenom!
 
2. Povraćanje
 
Nitko vam neće zamjeriti ako ste doista bolesni, ali bilo da je pitanju viroza ili pretjerivanje s alkoholom, izbjegavajte intimnosti dok vam ne bude bolje. Jer niti vama niti njemu u lijepom sjećanju neće ostati seks koji je uključivao povraćanje!
 
3. Gledanje televizije
 
Ako ste se već našli tu gdje jeste kako biste razmjenjivali nježnosti, zaboravite da televizor postoji! Ne želite se zapiljiti u najdražu seriju dok se on svim silama bezuspješno trudi napaliti vas.
 
4. Obiteljske priče
 
Doista nema nikakvog dobrog razloga zašto biste atmosferu ubili spominjanjem mame, tate, brata ili bilo koga iz vaše obitelji. Takve razgovore ostavite za neku drugu priliku, a u sobi se posvetite isključivo vama dvoje.
 
5. Tepanje
 
Velika većina frajera ovakav oblik ponašanja ne smatra nimalo privlačnim. Dapače! Glumljenje djeteta u trenucima povezanim sa seksom može biti samo uznemirujuće i može rezultirati upravo kontra efektom od onoga koji želite postići.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
6. Plakanje
 
Ako vam se doista dogodilo nešto loše,  on će to shvatiti. Ali nemojte dramiti oko gluposti jer će ga vaše suze samo ohladiti.
 
7. Kukanje zbog izgleda
 
Da mu niste privlačni takvi kakvi jeste, ne bi bio s vama u spavaćoj sobi. Stoga nema nikakvog opravdanja da mu kukate kako ste debeli, kako su vaše noge pune celulita ili kako su vam grudi premale. Ne budete li sami zadovoljni vlastitim tijelom, neće biti ni drugi. Ništa nije zavodljivije od samopouzdane osobe.
 
8. Provjeravanje poruka/maila/Facebooka...
 
Vjerujemo da vam ne bi bilo ugodno da se on usred vaših vrućih igrica protegne po mobitel i krene tipkati po njemu. Istim ponašanjem i vi možete povrijediti njega. Osim ako vaš posao ne zahtjeva vašu dostupnost od 0-24, nemate opravdanja za unošenje mobitela u spavaću sobu.
 
Izvor: Cosmopolitan
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara