Holivudski ljepotan Liam Hemsworth u srpnju ipak pred oltarom!

Foto: Instagram

MOŽDA ste se ponadale da će holivudski ljepotan Liam Hemsworth ostati jedan od najpoželjnijih neženja, no morat ćemo se vas razočarati.

Nakon svih problema sa svojom buntovnom zaručnicom Miley Cyrus, čini se da je Liam odlučio pjevačici dati još jednu šansu. No, prije toga odlučili su odgoditi vjenčanje za mjesec dana kasnije od planiranog. Kako prenosi Hello!, vjenčanje je bilo zakazano za lipanj ove godine u Palm Springsu, ali odgođeno je za srpanj. "Žele se vjenčati, no u zadnje vrijeme imali su puno problema koje su odlučili riješiti prije nego se odluče na ovako veliki korak. Njihove obitelji su jako zabrinute, ne žele da se vjenčaju pa rastanu", otkrio je nepoznati izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da Liamova obitelj nema ništa protiv Miley, jer je prema riječima Liamovog starijeg brata Miley osvojila srce cijele obitelji. "Oni se iskreno vole i odličan su par, jer su jako slični. Što se nas tiče, ona već je dio naše obitelji."

Mi im želimo svu sreću i nadamo se da ćemo uskoro čitati o velikom vjenčanju, a ne glumčevim navodnim aferama sa kolegicama, kao što je ranije bio slučaj sa January Jones.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara