Imaš li posla sa psiho dečkom?

Imaš li posla sa psiho dečkom?

Foto: Screenshot Youtube

A onda se baci u bijeg, jer on sa sobom ne donosi ništa dobro.

1. On je savršen
 
Tvoji instinkti tvoj su saveznik u prepoznavanju psiho dečka. A ako ti oni govore da je nešto predobro da bi bilo istinito, vrlo vjerojatno da tako i je. On zna sve romantične geste, reći pravu stvar u pravo vrijeme, ali samo dok ne dobije ono što želi - kontrolu nad tobom.
 
2. On je ulov
 
Psiho dečko će se od prvog dana prodavati kao veliki ulov. Tako će se besramno o hvaliti svojim postignućima, kako bi ostavili dojam emocionalne i financijske stabilnosti, dok je prava istina bitno drugačija.
 
3. Je li me uvrijedio?
 
Da, vrlo vjerojatno je. Muškarci koji imaju sociopatske tendencije vrlo su vješti u manipulaciji, otkrivaju stručnjaci. U početku možda ni nećeš takve riječi shvatiti kao uvrede, a on ćete čitavo vrijeme uvjeravati da si krivo shvatilo što je htio reći. A budi sigurna da nisi.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. Što si to obukla?
 
On želi kontrolirati tebe, ali i način na koji se pojavljuješ pred drugima. On prati tvoje reakcije na određene podražaje, kako bi identificirao tvoje nesigurnosti. Tako želi promijeniti tvoj stil odijevanja i šminkanja na način koji se njemu sviđa, no sve što zapravo želi je pronaći novi način da te ponižava i učini manje privlačnijom drugima.
 
5. Ti si kriva za sve
 
Narcisoidna strana psihopata čini ga nesposobnim da prihvati krivicu za bilo što. Za sve si zapravo ti kriva i on će učiniti sve da te uvjeri u to.
 
6. Ali svi misle da je on dobar dečko
 
Krajnji način njegove kontrole je šarmirati sve ljude do kojih ti je stalo, kako bi ti ispala krivac u svakom scenariju i učinit će sve da nikad ne pokaže svoje pravo lice.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara