Je li tvoj dečko previše opušten oko tebe?

Foto: Dazed&Confused

OPUŠTENOST je nešto čemu se veselimo u vezi, ali neki muškarci jednostavno odu predaleko i prestanu se truditi. Ako tvoj dečko radi neke od ovih stvari, vrijeme je za intervenciju.

Traperice je zamijenio pidžamom
 
Udobnost pidžame ne može se mjeriti ni sa čim, ali ako je prestao oblačiti traperice kad izlazite u kvart na kavu, možda je vrijeme da ga podsjetiš da ne morate uvijek izgledati kao da ste u dnevnom boravku.
 
Higijena nije imperativ
 
Nekoć je prije poljupca oprao zube ili stavio žvaku, a danas mu to ne bi palo na pamet? Ako su vaši poljupci iz svježih prerasli u poljupce koji imaju okus po jučerašnjem ručku, suptilno mu daj do znanja da bi mogao osvježiti higijenske navike.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sve tajne su otkrivene
 
Znamo da je nemoguće živjeti s nekim i ne biti svjestan da i ta osoba, kao i sve druge, posjećuje wc, ali ako je prestao zatvarati vrata dok to radi, malo se previše opustio. Neke bi stvari trebale ostati privatne.
 
Ne pazi na tebe
 
Prije ti je kuhao večeru, radio palačinke i nosio vodu kada si bila žedna, a sada tebi dovikuje da mu doneseš nešto za jesti? Ne kažemo da mora sve raditi kao da te još uvijek pokušava impresionirati, ali ponekad bi mogao natočiti čašu vode.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara