Je li zainteresiran ili ne? Nekoliko načina na koje možeš odgonetnuti njegovo ponašanje!

Foto: Otto

PITANJE za milijun kuna - je li tip kojeg upravo gledaš kroz čašu koktela zainteresiran ili slučajno gleda u tvom smjeru? Možda već pričate za šankom, ali nisi sigurna kamo to sve vodi? Ponekad je sasvim lako odgonetnuti o čemu se radi, a ponekad apsolutno iscrpljujuće. Ovo su znakovi da mu se sviđaš, a ako ih pokazuje više od nekoliko, kreni u napad.

Naginje se prema tebi
 
Govor tijela je važniji od onoga što priča, a ako se naginje prema tebi, nesvjesno ti daje do znanja da ti želi biti bliže.

Bulji u tvoje oči
 
Tip koji je nezainteresiran će lako fiksirati oči na televizor u pozadini ili prolaznike koji će mu zaokupiti pažnju, a onaj koji je zainteresiran će teško dati nečemu da ga dekoncentrira.
 
Dodiruje te
 
Ako je zainteresiran, neće si moći pomoći i morat će te dodirnuti barem jednom. Ako mu uzvratiš, stvar je riješena.
 
Sluša te
 
Ne površno, nego stvarno. Ako tip aktivno sudjeluje u onom što mu pričaš i ako pamti sitnice koje si mu rekla, definitivno mu se sviđaš.
 
Smije se tvojim (lošim) forama
 
Ako si ispričala neki vic za koji i sama znaš da nije smiješan, a on se svejedno od srca smije - definitivno  je zainteresiran. On ne glumi da mu je smiješno, stvarno mu je smiješno jer mu se sviđaš, pa mu se sviđa i sve što pričaš.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara