Jeftinim trikovima do novog izgleda kupaonice

Jeftinim trikovima do novog izgleda kupaonice

Foto: Luxury Idea

OBNOVA kupaonice može biti vrlo skupa, ali i ne mora. Iako novi premaz bojom može učiniti čuda, čak i jednostavni detalji poput novog zastora za tuš i dodavanja nekoliko zgodnih ukrasa prostoriji mogu podariti novi izgled.

Novo ogledalo

Promjena ogledala jedan je od najlakših načina za osvježenje izgleda kupaonice. Prošvrljaj internetom u potrazi za jeftinijim komadima i sigurni smo da ćeš uspjeti pronaći nešto po svom ukusu. Nije potrebno odvajati više od 300-tinjak kuna da bi kupaonici podarila nov izgled.

Novi zastor za tuš

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastor je vjerojatno i najupečatljiviji dio tvoje kupaonice pa stoga nabavi neki sa zanimljivim uzorkom ili otkačeni u neonskim nijansama koje su hit ove sezone.

Kante za smeće

Kante definitivno nisu prve na listi kad pomišljaš nešto preurediti i baš zato s njima možeš napraviti veliku razliku. Boju kante uskladi sa bojom zastora i kupaonica će ti izgledati kao da si u nju uložila hrpu novaca i vremena.

Naljepnice

Nemaš li za nove pločice, zanimljive naljepnice učinit će čuda. Možeš ih nalijepiti na svakih nekoliko pločica, ovisno o uzorku ili veličini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara