Jesi li u vezi s emocionalnim neandertalcem?

Jesi li u vezi s emocionalnim neandertalcem?

Foto: Shutterstock

KADA su u pitanju veze, ponekad ne možemo odmah procijeniti je li naš odabranik stvarno dobar ili mu je mjesto u pećini. Ponekad se tip može činiti kao princ na bijelom konju, a u stvarnosti nije ni princ, ni konj, nego korak iznad orangutana. Ovo su znakovi da ti je dečko emocionalno primitivan:

Žuri mu se


Svaki muškarac želi što prije doći do seksa, ali većina njih ipak zna da mora pričekati neko vrijeme. Primitivac će srljati i neće imati obzira prema tebi, a kada jednom dobije što je htio, krenuti će u lov za novim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Seks mu je uvijek na pameti

Seks je jako važan dio svake veze, ali postoji razlika između muškarca koji se bavi i drugim stvarima, i onog koji samo razmišlja kada će opet moći uživati. Pravi se muškarci trude i u krevetu, i izvan njega, a oni krivi samo kada je vrijeme za njihovo zadovoljstvo.

Mijenja raspoloženje

Jasno je da će ponekad biti dobro raspoložen i da ponekad neće, ali muškarci koji konstantno mijenjaju raspoloženje su emotivno ostali u kamenom dobu. Ako ne želi razgovarati o tome što ga muči, još je veći špiljski čovjek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara