Još uvijek zajedno? Tri najgore isprike zbog čega ostaješ u lošoj vezi

Foto: Marie Claire

NE KAŽEMO da se ne vrijedi boriti za ljubav, ali ponekad je bolje odustati od bitke i krenuti dalje. Mnogi su ljudi u vezama koje nemaju smisla, a ovo su njihove najčešće isprike.
 
On je divan dečko
 
Kompliment koji svatko voli čuti ujedno je i jedna od najčešćih isprika zbog kojih ostajemo u lošim vezama. Činjenica da je netko dobra osoba puno znači, ali to nije razlog da ostanemo s nekim tko nam očito više ne odgovara. Ako je divan dečko, uvijek možete biti prijatelji, jer bez strasti i kemije to ne znači baš ništa.
 
Ne želim ga povrijediti
 
Prekid će uvijek povrijediti nekoga, to je neizbježno, ali ako ostaješ s nekim samo zato što želiš izbjeći taj dio, nesvjesno radiš puno veće zlo. Osoba koju ne želiš povrijediti vjerojatno bi puno lakše živjela sa činjenicom da ste prekinuli, nego sa onom da si ostala s njom iz samilosti.
 
Ne želim ostati sama
 
Mnoge se žene boje samoće, a upravo je ona ponekad baš to što nam treba. Kada smo same, saznajemo što volimo, a što ne, i tako učimo o sebi. Uostalom, bolje je biti sam, nego biti zatočen u vezi koja ne funkcionira.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara