Kad je pravo vrijeme za razgovor o vezi?

Kad je pravo vrijeme za razgovor o vezi?

Foto: Screenshot Youtube

VEZE ne započinju odmah.

Prvo izađite na spoj, pa se dopisujete, pa sve češće mislite jedno na drugo pa prvi seks itd. Zanimalo nas je: kad je pravo vrijeme da odlučite jeste li u vezi ili od toga ipak neće biti nešto ozbiljnije?
 
1. Bili ste na nekoliko spojeva
 
Ne postoji specifičan broj izlazaka na koji bi trebali otići, kako bi razgovarali o zajedničkoj budućnosti. Nekima su dovoljna 3 izlaska, a nekima 13. No, kad postoji netko, ipak treba pričekati neko vrijeme i vidjeti koliko dobro funkcionirate zajedno, prije nego se pokrene takav razgovor.

2. Upoznao je tvoje prijatelje
 
I pritom ne mislimo na slučajan susret, već na zajednički izlazak. Vrlo vjerojatno se ne bi upuštala u takvu avanturu, da nisi spremna reći svima oko sebe da se viđaš s nekim.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
3. Nakon prvog seksa
 
Seks na prvom spoju se ne računa, odmah da naglasimo. No, nakon nekoliko izlazaka, tonu poruka, razgovora i seksa, logično je vrijeme za "onaj" razgovor. Seks je velika stvar za većinu ljudi i nije ništa čega bi se trebala sramiti.
 
4. Kad ti počne biti stalo
 
Svakome od nas u određenom trenutku počne biti više stalo do osobe s kojom se viđamo. Kad počneš osjećati leptiriće u trbuhu, tek onda možeš napraviti skok na teritorij ljubavnih veza, odnosno razgovor.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara