Kako ga večeras nagovoriti na drugu rundu?

Kako ga večeras nagovoriti na drugu rundu?

Foto: Vogue

SVIMA poznata situacija, no ne znaju svi kako pravilno reagirati.

Odavno su muškarci prestali biti jedini koji su nezasitni u krevetu. No, ljepši spol često zaboravlja kako muškarcima treba malo veća pauza nakon što dožive vrhunac, jer i neposredan dodir osjete na puno ekstremniji način.
 
Upravo zato, stručnjaci su odlučili otkriti nekoliko jednostavnih trikova kako da ga večeras nagovoriš na dvije runde. Bitno je samo ići polako.
 
Počni tako što ćeš u krevet donijeti namirnice poput grožđa, maslina ili čokolade, koje će mu podignuti razinu šećera u krvi te održati raspoloženje senzualnim. Također, nečime ćeš ga morati i vizualno inspirirati, a tome će itekako poslužiti sporo hodanje po sobi, istezanje ili presvlačenje.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Seksualna želja počinje u mozgu pa kad muškarac vidi golo žensko tijelo, to je snažan vizualni znak, koji dovodi do fizičkog uzbuđenja", prenosi Cosmopolitan.
 
Zatim smiju uslijediti dodiri. Počni s manje osjetljivim mjestima, kao što su leđa i ramena, ali i prsa. Neka to budu spori i blagi dodiri, koje možeš svako malo zaustaviti, kako bi ga strastveno poljubila.
 
Naime, hormoni koji se otpuštaju tijekom ljubljenja jačaju njegov libido. Nema na čemu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara