Kako nam muškarci mogu učiniti uslugu odbijanjem?

Kako nam muškarci mogu učiniti uslugu odbijanjem?

Foto: Chanel

IAKO odbijanje boli i u tome možemo naći nešto pozitivno.

Portal YourTango pozabavio se pitanjem odbijanja i došao do zaključka kako su muškarci mnogo "pametniji" od žena, kada je u pitanju biranje partnera. Također, oni puno lakše prekidaju odnose, jer se ne zavaravaju toliko koliko to rade žene niti ulaze toliko duboko u emocionalne odnose. Ženama je češće potrebniji "netko" u životu, nego obrnuto.
 
Muškarcima može biti dobro u nekoj vezi, bez da se ikad emocionalno vežu. A onda kad shvate da im to više jednostavno nije to ili im nešto zasmeta, oni se udaljavaju, bez straha kako će dalje sami. To ne znači da žena koju ostavljaju iza sebe nije dobra, samo nije dovoljno dobra za njega. S druge strane, žene će prvo dugo i detaljno razmišljati o tome što se i kako može promijeniti, koji su razlozi takvog ponašanja i 1001 drugo pitanje. Kao i ono glavno, kako dalje? 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Pa što je to pozitivno što možeš izvući iz svake takve životne situacije? Možeš naučiti puno o sebi. Shvatiti što doista želiš, a s čime se nikad nećeš u potpunosti zadovoljiti, što je najbolje za tebe. U takvim trenucima najbolje shvaćamo koje su naše kvalitete te odlučujemo da nećemo pristati na ništa manje od onoga što zaslužujemo. A to svakako je pozitivna stvar!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara