Kako napraviti savršenu punđu od tanke kose

Foto: lovemyhairstyle,  weaheartit

OBOŽAVAŠ glamurozne, pomalo nestašne punđe koje ponosno nose najslavnije modne blogerice i trendi cure, no misliš da sa svojom tankom kosom ne možeš postići takav look? Razmisli ponovno. Baš kao i kad je građa tijela u pitanju, uz pomoć malih trikova lako se mogu prikriti nesavršenosti i postići upravo onakav izgleda za kakvim žudiš. Pa čak i ako je to voluminozna punđa.
 
Što ti sve treba
 
1. Češalj
 
2. Šampon za suho pranje
 
3. Gumica slična boji tvoje kose
 
4. Ukosnice slične boji tvoje kose


 
Postupak
 
Kosu zagladi i gumicom skupi na vrhu glave, ovisno o tipu tvog lica, odluči hoćeš li ostaviti šiške ili potpuno zalizati kosu. Rep pošpricaj šamponom za suho pranje kose koji, uz neodoljiv miris, kosi daje i volumen, a zatim ga razdijeli na tri ili četiri pramena. Svaki pramen natapiraj češljićem i zatim ponovno lagano pročešljaj sve dok ne dobiješ glamurozni puni rep. Kreni slagati punđu ovisno o looku kojeg preferiraš i sve dobro učvrsti ukosnicama.
 
Pst! Želiš li postići pomalo neuredan izgled, kosu pri tjemenu pošpricaj šamponom za suho pranje i zatim dobro raščešljaj i prije no što kreneš raditi punđu. Tako ćeš dobiti volumen na cijeloj kosi i izbjeći "zalizani" izgled.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara