Kendall Jenner ponovno na meti zlobnih manekenki

Kendall Jenner ponovno na meti zlobnih manekenki

Foto: Getty, Instagram

POVIJEST se ponavlja.

Iako smo još u rujnu prošle godine obavijestili o tome kako lijepa Kendall ima problema s ostalim manekenkama na revijama, čini se kako to maltretiranje nije prestalo.
 
Kako su se raspisali svi strani mediji ovih dana, jedna od najpopularnijih tinejdžerki na svijetu ponovno je imala problema tijekom Fashion Weeka u New Yorku, gdje su ju ostale manekenke maltretirale, jer smatraju da ona ne zaslužuje biti "jedna od njih".
 
Ovaj put, umjesto gašenja opušaka u njezinoj čaši, manekenke su na Instagramu objavile njezinu ne tako dobru sliku iz backstagea, ispod koje su ružni komentari počeli nicati kao gljive poslije kiše.
 
 
"Niti jedna manekenka ne može podnijeti Kendall, jer smatraju da je sve postigla samo na temelju obiteljskog prezimena. Za ništa nije morala naporno raditi, a sad je tu gdje i one. Uvijek se drži kao da je bolja od ostalih. Na živce im ide i njezina ekipa, koju čine Gigi Hadid i Cara Delevingne, no Kendall im je prva na listi. Često joj znaju sakrivati stvari ili joj reći da ju netko treba neposredno prije izlaska na pistu i slično", otkrio je nepoznati izvor za Hollywood Life.
 
Iako možemo shvatiti neke frustracije, ovo je zaista nezrelo ponašanje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara