Koji ćeš kaput odabrati ove zime?

Koji ćeš kaput odabrati ove zime?

Foto: ASOS

OVE zime u ponudi hight street trgovina nailazimo na zaista predivne kapute. Vjerujemo da svaka od nas kaput smatra neizostavnim zimskim outfitom jer osim što je topao, ženskoj figuri daje posebnu notu elegancije. Uzevši u obzir da ponuda kaputa sadržava brojne krojeve i ukalupljene trendove, sigurni smo da će svaka djevojka i žena pronaći onaj koji joj idealno odgovara. Donosimo nekoliko prijedloga koji ti mogu pomoći pri tvom modnom izboru.

KARIRANO – ako si za ove hladne dane odlučila izabrati karirani kaput, predlažemo neka to bude onaj predimenzioniranog kroja jer je ovaj trend idealan za eksperimentiranje, pa tako i neka sam kroj bude neobičan i zanimljiv kako bi u samom startu podigla svoj look.BOJA KARAMELE – većina će se složiti da je boja karamele pravi izbor za kaput jer ga možete kombinirati na gotovo sve stilove i nositi ga za sve prilike. Apsolutni klasik koji moraš imati u svom ormaru.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

MILITARY STIL – ovakav kaput je totalni hit komad već nekoliko sezona za redom. Naglašava spoj trendovskog i sofisticiranog, a najveća prednost mu je što je uz njega zaista lako nositi sve kombinacije.

BOJA CRVENOG VINA – ova boja obilježila je jesensko razdoblje na modnom planu, stoga savjetujemo da nastaviš s tim zanimljivim trendom i slobodno nabaviš kaput upravo u ovoj boji. Boju crvenog vina lako je kombinirati s gotovo svim neutralnim i jesenskim bojama, tako da je ovaj izbor sjajna modna investicija!VESELI TONOVI – ako ti je dosta tmurnih jesenskih nijansi i želiš kaput u nekoj veseloj boji, predlažemo da odabereš kraljevsko plavu, nježno rozu ili narančastu. U tim bojama zasigurno ćeš privlačiti pozornost i obojati sive ulice, a i popraviti raspoloženje sebi i drugima tijekom ovih hladnih dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara