Kolaži nikada nisu izgledali bolje: Aplikacije koje će uljepšati tvoje Instagram slike

Kolaži nikada nisu izgledali bolje: Aplikacije koje će uljepšati tvoje Instagram slike

Foto: Instagram

GOTOVO svi Instagram korisnici imaju jednu zajedničku dilemu.

A ona uključuje činjenicu da svakodnevno imaju toliko fotgrafija za podijeliti, a s druge strane, ne žele previše maltretirati svoje sljedbenike. Rješenje? Foto kolaži. 
 
Iako postoje brojne aplikacije, koje će ti u tome pomoći, neke od njih moraju se platiti, a neke ne nude dovoljno mogućnosti. No, mi ti donosimo nekoliko zanimljivih aplikacija, koje nude odlične opcije. Nadamo se da ćeš pronaći nešto za sebe.
 
1. Moldiv
 
Ovom aplikacijom, na svoje slike možeš dodavati tekst, razne pozadine i "govorne balone", među ostalim, a posebno pogoduje onima koji žele jasne i oštre kolaže za web stranice ili blogove.
 
2. Photo Grid
 
Za korisnike koji žele više mogućnosti, osim samo stvaranja jedinstvenog kolaža, Photo Grid nudi alate, kao što su npr. video slideovi, kolaži podsjetnici i slično. 
 
3. Fuzel
 
Fuzel aplikacija nudi vrlo jednostavne i posebne alate za uređivanje fotografija. Također, ovdje možeš dodavati razne naljepnice i specijalne efekte na slike.
 
4. Pic Stitch
 
Ovdje možeš odabrati više od 245 različitih izgleda za svoje fotografije. Tako ćeš na jednom mjestu naći razne posebne efekte, okvire i meme, za sadržaj koji želiš podijeliti sa svojim sljedbenicima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara