Kukavički načini prekida veze

Foto: Chanel

PREKID veze nije mala stvar. No, u nekim situacijama trebala bi biti sretna što se dogodio, zbog načina na koji se dogodio.

Način na koji muškarac prekida sa ženom, govori mnogo o njemu. Nije mu za zamjerit, ako više nije sretan i zadovoljan. No, ono što mu svakako jest za zamjerit, je ako to ženi ne objasni mirno, licem u lice. Nažalost, još uvijek su u praksi oni jadni i kukavički načini prekida veze, koje si nitko ne bi smio dopustiti.

1. Preko telefona


Svakako najjednostavniji način prekida, no vrlo bezosjećajan. Pogotovo ako je u pitanju SMS poruka i to jedna kratka, da se ne bi previše potrošilo na računu. Možda je teško gledati osobu u oči u takvom trenutku, ali to je jedini način na koji se može pokazati poštovanje prema njoj.

2. Preko e-maila

Što reći o muškarcu koji uz fakultetske i poslovne mailove, šalje i one da prekida vezu? Apsolutno ništa, osim da je jadan.


3. Ignoriranje


Puštati nekoga da danima razmišlja zašto mu se partner ne javlja i ne odgovara na poruke, definitivno je najkukavičkija od svih metoda.

4. Prevara

Ne radi ono što ne želiš da drugi rade tebi. Ako ti se sviđa netko drugi i misliš da je to bolje od onoga što trenutno imaš, prvo raskrsti s tom osobom, a onda započni nešto novo.

5. Putem treće osobe


Pitamo se koliko dugo traje pubertet kod nekih muškaraca?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara