Let´s talk about sex: Suze, seks i senf

Let´s talk about sex: Suze, seks i senf

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

SJEDILA sam u spavaćoj sobi na podu i buljila u mrlju od senfa na zidu iznad našeg kreveta. Sjećam se kako je nastala ta mrlja. Voljela bih reći kako je to zgodna priča. Hrenovka u vrelom pecivu, senf curi na sve strane, on me ljubi u puna usta i doručak završava razmazan po mojim sisama. Donio mi je doručak u krevet to prokleto jutro kada smo se žestoko posvađali oko upaljača. Upaljač je samo potpalio tenzije. Bila sam kriva. Njegova erekcija je pala. Hot dog je poletio. Senf je završio na zidu. On je otišao iz našeg malog gnijezda.
 
Dugo smo planirali useljenje, gradili naše ljubavno skrovište do zadnjeg detalja. Boja burgundca na jastučnicama, šumsko voće visi na prozoru i ljubičice na mojoj pidžami. Spavaća soba odisala je već pokvarenom hranom, mojom vaginom i seksom. Nakon što je otišao nisam dugo vremena otvorila prozor. Zajeban je to smrad. Želiš da smrdi jer podsjeća na trenutak kada je ljubav bila ovdje. Držala sam ispod nosa isti upaljač zbog koje smo se posvadili i udisala plin buljeći u jebeni senf na zidu. Čudan je to miris plina. Potpuno drugačiji od mirisa njegova penisa kojeg sam osjećala na koži. Tri kratka udisaja u jednu nosnicu – nestajem na tri sekunde, zatim ponovno osjetim smrad u sobi i vraćam se u naš ljubavni film, pa tri udisaja u drugu nosnicu i opet nestajem. Tri sekunde plina i bez moje ljubavi sam tako po deset serija zaredom i to više puta u danu. Noćima sam plakala satima. Toliko suza treba za tako malo sna.
 
Snifala sam danima plin iz upaljača dok pržio se led. Za samo jedan osmijeh dug je bio red. Znao je reći u ljutnji kad bi se posvadili kako će me isprebijati – kitom, ako ću biti tvrdoglava, a onda bi se nasmijao poput klinca. Inače bih zakolutala očima na njegove duhovite dosjetke, a onda sam se zaželjela poštenih batina. Za poštene batine promijenila sam svjetonazore. Odlučila sam napisati pismo Svetom Nikoli, ali netko drugi ima ono što meni treba u čizmici. Kako živjeti bez njegove kite?
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obećajem da više neću biti zla. Biti ću dobra cura i obraćati ću se svom dečku smirenim tonom. Neću burno reagirati i imat ću strpljenja za njegovih pet minuta koliko mu je potrebno da sabere misli i prestane se tresti od nervoze kada predložim super ideju kao na primjer: „Ljubavi, večeras ću se devastirati od alkohola sa svojim curama.  Obući ću onaj svoj zlatni minjak sa šljokicama i topić s dekolteom. Idemo na cajke i do sedam sam doma.“ I da, ubuduće ću svakako paziti na interpretaciju. Ukratko, molim te nemoj me uskratiti za svoju ljubav. Dokazat ću ti da je zaslužujem. Gušim se u smradu danima. Moja Venera je  dehidrirala. Trebaš mi više od ičega.
 
Prazne riječi na papiru. Htio je više. Htio je dokaze da patim. Na kraju sam popustila. Hvala bogu na pametnim telefonima. Uslikala sam Veneru u depresiji i poslala mu fotku.  Ljubav nas tjera na sulude stvari. Nitko ne želi vidjeti tu fotografiju. Na kraju je shvatio poantu.
 
Sagledala sam stvar iz njegovih očiju i sada su one tu, gledaju ravno u obrijanu Veneru. Vidim u njima proždrljivu vatru i zadovoljstvo. Djeluju poput antibiotika za moju ljubavnu bolest. Sve je tako stvarno - njegova prisutnost i toplina i tvrda erekcija u mojim rukama i mrlja od senfa dobiva sasvim novi smisao. Da me nije iritantno gledala sa našeg zida i bola me u oči svaki dan, možda moja ljubav sada ne bi bila u meni. Naučila sam kako to ide u životu. Napraviš sranje. Znamo da upaljač i droljasti izlazak nije sranje. To je samo ona jedna kap. Onda nakon zajeba slijedi zaslužena kazna. Sjebala si draga, sada snifaj plin. Nakon toga dolazi kajanje i suze, i onda čekanje da on odluči hoće li me pomilovati, ili možda neće? Čekanje je najgore. Da, ja sam mokar pas pred vratima koji sjedi i cvili, moli da uđe u stan. Naoružala sam se strpljenjem i isplatilo se. Ako je stvarna ljubav u pitanju nema straha jer doći će zasluženi oprost. Zločin plus kazna jednako snažan seks nabijen emocijama. Ima li što bolje od ljubavne matematike?

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara