Let´s talk about sex: Vox penis i vrijeme za prljavi, divlji, najljepši seks

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

SEKS. Prljavi, divlji, najljepši seks. Dok ti nadređeni kolega u ozbiljnoj poslovnoj spiki objašnjava ciljeve projekta te ukazuje na problematiku kreativnog osoblja, koje je u zadnje vrijeme podbacilo što se indirektno odnosi i na tebe, a ti hvataš samu sebe kako si već par puta kriomice pogledala njegovu kitu, krajnje ti je vrijeme za akciju. I Venerini mišići kao da su poludjeli, jer svaki put kada u teretani podignem taj jebeni uteg osjetim kako se dolje dešavaju napete situacije. A sve one ukazuju samo na jednu stvar: treba mi seks!

Ima taj jedan tip s kojim bih mogla, ali nisam baš sigurna. Zato još uvijek nisam donijela odluku, to jest jesam. Tijelo bi htjelo i zaista želim, ali me muči onaj klasični faktor pravog vremena za seksi vrijeme s partnerom. To jest nismo partneri. Mi smo više kao neki prijatelji koji se ponekad ljube. Nismo definirali status. Prijatelji s povlasticama? Zvuči preloše. Ipak više nisam klinka i u seks ionako treba ući odgovorno. Ali taako bi htjela da me izliže. Zgodan mi je i seksi, i ima taj zajebani pogled od kojeg gubim zrak. Radimo li mi žene preveliku stvar oko seksa i kada je za njega pravo vrijeme?
 
Što određuje taj individualni faktor pravog vremena za koji zapravo ne postoji pravilo. Da razmislim, vjerujem da se ne viđa s ni jednom drugom. Par me puta ignorirao i nije uzvratio poziv. Baš i nije zaslužio da mu dam, al' jebiga. Ima li potencijala za daljnju vezu? Hmm, nisam posve sigurna, ali sam čula da ima velikog.
 
Na pameti mi je erotična slika njegovog penisa kako ulazi i izlazi, ulazi – izlazi, ulazi - izlazi… Njegovi prsti. Gdje su njegovi prsti? Na mojim sisama? Na guzi? U guzi? Promatram tako iz devetke mlada i nasmijana lica kako šeću ulicama grada i razmišljam o njemu -  u meni. Sunce se nadvilo nad sunčanim naočalama pješaka. Miris proljeća uvlači se kroz tramvajski prozorčić kabine koja vonja po znoju. Znam gdje su prsti. Pa na klitorisu dok jašim na njemu. Daa. Jahanje. Ritmično i kružno pomicanje zdjelice ili baš nabijanje na kitu? Proždrljivi mi pogled zastaje na frajeru s naočalama i James Dean frizurom koji je prelazio cestu. Mmm… njega bih baš zajašila!
 
O Bože, koliko je prošlo od zadnjeg puta kada sam se seksala?!
 
Što kaže nježniji spol?
 
Dalibor (30), zagrebački ugostitelj misli kako se u muškim glavama često sve poremeti. Ako muškarac želi vezu, a dobije odmah istu večer – nije dobro. Ako muškarac želi samo seks, a ne dobije – opet nije dobro. Ako ne očekuje ništa, kaže Dalibor, to je najbolja kombinacija za muškarce koja ih zadovoljava: "Ili smo ševili ili respektiramo djevojku, jer je ostala dama."
 
Marin iz Splita (26), glazbenik, drži se bakinog savjeta koja mu je rekla kako nije niti najzgodniji, niti najpametniji. Ako mu djevojka da odmah, tako će i drugome.
 
Saša iz Zagreba (23), student agronomije smatra da će svaki normalan dečko pričekati curu koliko je njoj potrebno, ali opet neće čekati godinama. "Postoji opcija kavalira koji čeka do beskonačnosti, a zanimljivo je da takav nikada ne dočeka. Mislim da svaka žena voli malo "fakina" od lika."
 
Danijel iz Koprovnice (31), ekonomist vjeruje kako većini muškaraca vrijeme ne igra neku ulogu. Muškarcima je, kaže Danijel, bitno da se djevojka s kojom dejtaju viđa isključivo s njima: "Ne vezano koji je oblik veze ima nešto životinjsko u muškima koje ti govori "moje"
 
Vratimo se na mog potencijalnog ljubavnika. Imam taj dobar osjećaj da me Frano razumije. Imam osjećaj da sam mu poželjna i da me želi. Fore su mu morbidne, ali me znaju nasmijati. Vjerujem da je pod kožom tradicionalna konzerva, iako glumi da je progresivist. Uvjerena u poželjnost promjena možda je bolje da i ja odglumim i ipak malo pričekam s našim prvim seksom, čisto radi priče. Zgodno je ljubiti se na klupicama u dječjim parkovima. Ljubljene ionako postaje sve više vruće. Mogu reći da je to jedan od važnijih faktora koji određuje vrijeme za seks. Kemija nam raste kao i prve visibabe. Kako god bilo, neću mu još dati. Muško je i neka pati.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara