Liam Hemsworth napokon otkrio što misli o svojoj problematičnoj bivšoj zaručnici

Liam Hemsworth napokon otkrio što misli o svojoj problematičnoj bivšoj zaručnici

Foto: Instagram

AKO ste mislili kako su Liam i Miley zakleti neprijatelji, gadno ste se prevarili.

Kako prenosi Glamour, holivudski ljepotan Liam Hemsworth ne može prestati pričati o tome kako će on i njegova bivša zaručnica "zauvijek biti najbolji prijatelji".
 
Otkrio je to nepoznati izvor, koji je rekao kako se Liam povjerio prijatelju na odmoru u Italiji o svom odnosu s problematičnom pjevačicom, rekavši kako su njih dvoje imali "snažnu kemiju".
 
"Liam nije prestajao pričati o tome kako je ona nevjerojatna, koliko su se dobro slagali i koliko su dobro razumjeli jedno drugo. Bilo mu je teško kad se morao iseliti iz zajedničkog doma, jer su sve kupovali i uređivali zajedno i sve je ostavio njoj, jer se on preselio u namješten stan." Za razliku od zgodnog Australca, čini se kako se Miley puno brže oporavila od prekida.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Zaručila sam se s 19 i lijepo je bilo sve ove godine nositi veliki kamen na prstu, to nipošto ne bih mijenjala. No, sada se osjećam kao da napokon mogu biti sretna, živim za dane kada mogu biti doma sama, u tišini. Ne želim se više nikad osjećati kao da ne mogu disati bez nekoga", zaključila je.
 
Eto, Liam. Nakon ovakvih riječi, sve je jasno i nadamo se da si krenuo dalje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara