Lijepa i elegantna, baš poput bake: Pogledajte modni debi unuke slavne Audrey Hepburn

Foto: Harper's Bazaar

LIJEPA i elegantna, baš kao što je nekada bila njezina baka.

Upoznajte Emmu Ferrer, unuku ikone Audrey Hepburn, koja je upravo imala svoj modni debi, na naslovnici rujanskog izdanja američkog Harper's Bazaara . Iako nikada nije upoznala slavnu baku, jer se rodila godinu dana nakon njezine smrti 1992. godine, Emma je od nje naslijedila čini se puno toga: široke, bademaste oči, jake obrve, gustu smeđu kosu i vitku liniju.
 
 
Također, baš poput svoje bake, i Emma je plesala balet, no kako je istaknuo njezin otac i Audreyin sin Sean, obje su se morale odreći profesionalne karijere, jer su bile previsoke. Razlika je samo u tome što Emma nema nikakvu želju postati glumica, već studira umjetnost.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Iako ju nikad nisam upoznala, smatram ju dijelom obitelji, jer ona i dalje živi u pričama mog tate. Sve njegove priče su o njegovom odrastanju", izjavila je Emma. Također, priznala je kako nije pogledala sve bakine filmove, a najdraži joj je "Funny Face".
 
 
Emmu je snimio Michael Avedon, unuk fotografa Richarda Avedona, koji je puno puta snimao Audrey. i koja je bila njegova muza.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara