Ljetna "must have" modna kolekcija kluba Papaya nosi se u čak 70 zemalja svijeta

Foto: Press, Ilustracija Index

NOVALJSKA je Papaya, osim zbog bogatog klupskog programa, poznata i po svojim modnim kolekcijama, koje svake sezone vjerno prate aktualne modne trendove. 

Tako je za sezonu 2014. ponovno pripremila kolekciju, koja uključuje razne tipove atraktivnih majica originalnog dizajna i zanimljivih natpisa te neizbježne šarene modne dodatke. Papayjina modna linija nosi se u preko 70 zemalja diljem svijeta, od Australije, Amerike i Brazila do Njemačke, Francuske, Švicarske i drugih.
 
 
 
Papaya je ove sezone po prvi puta unutar svoje kolekcije predstavila visoko kvalitetan ručnik za plažu te praktičnu torbu za plažu, koje će zasigurno poželjeti svaki modno osviješteni trendseter popularne plaže Zrće. Papaya je za ovo ljeto izbacila i set krema za sunčanje - zlatni pekmez, jogurt nakon sunčanja te kremu nakon sunčanja za dugotrajniji tamni ten.  
 
 
Kao i svake sezone, glavninu Papayine modne linije čini dvadesetak novih modela majica sa zanimljivim porukama, a za hladnije dane tu je i klasična crno-bijela varijanta majica s kapuljačom, tzv. Papaya Hoodie. Kako su se kape vratile na velika vrata, Papaya je ponudila i tamnije i svjetlije varijante vječitih šilterica, neizostavne gumene narukvice, ali i vodootporne futrole za mobitel, koje će svakako odlično poslužiti tijekom after beach partyja ili kupanja. Papaya je posebno ponosna što unutar svoje kolekcije može predstaviti i vrlo originalne končane narukvice, koje su posebno ručno izrađene upravo za Papayu. Svi su predmeti ove klupske modne linije dizajnirani i proizvedeni u Hrvatskoj, u suradnji sa domaćim dizajnerima i proizvođačima.
 
 
Papayjinu kolekciju ovog ljeta nosit će fanovi iz 70 različitih zemalja, što Papayu i u modnom svijetu čini jednim od najvećih izvoznih domaćih brandova.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?