Ljetno vjenčanje: 5 stvari koje mladenka ne bi trebala zaboraviti

Foto: Shutterstock

LJETNO vjenčanje najljepša je stvar na svijetu! Vrijeme je prekrasno, sunce sja, svi su dobre volje, a mladenka vjenčanicu ne mora zaklanjati stolama, pašminama i bundicama već je može pokazati u punom sjaju.

Ipak, postoji nekoliko stvari na koje mladenke često zaboravljaju, a koje ljetno vjenčanje može učiniti još ljepšim! Udaješ li se uskoro, baci oko na naš popis:

1. Lepeze za goste

Ljetne vrućine mogu biti zaista naporne - "spasi" svoje uzvanike i svakom pokloni lepezu! Ovaj mali detalj oduševit će tvoje prijatelje i obitelj, ali i dodati dozu elegancije tvom vjenčanju.

2. Rashlađena bezalkoholna pića

Misli i na one koji se nisu došli napiti. Uz uobičajene sokove, poslužuj i rashlađenu limunadu ili neki jednostavan bezalkoholni koktel.

3. Krema za sunčanje

Oduvijek si sanjala o ljetnom vjenčanju, no jesi li sanjala i da izgledaš poput raka? Na dan vjenčanja NIKAKO nemoj zaboraviti nanijeti kremu za sunčanje na ramena, leđa i lice. I naravno, na lice svog mladoženje.

4. Svježe voće

Uz fine kolače, uzvanicima posluži i svježe voće! Gosti koji ne mogu jesti po vrućinama bit će ti zahvalni.

5. Fotografiranje u pravo doba

Nikako nemoj zakazivati slikanje u vrijeme od 12-15 kada su vrućine najveće! Ti i tvoj dragi žmirkat ćete na svim fotkama, šminka će ti se otopiti, a oboje ćete se oznojiti i prije samog vjenčanja. Fotkanje radije obavi dan prije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara