Miris "skupe kurve": Pogledajte kako izgleda parfem Lady Gage!

Miris "skupe kurve": Pogledajte kako izgleda parfem Lady Gage!

Foto: Twitter

KONTROVERZNA pjevačica Lady Gaga nedavno je snimila svoju drugu naslovnicu za rujansko izdanje modnog časopisa Vogue te si tako osigurala odličnu promociju svog novog parfema "Fame", izvještava Fashionista.

O tom se mirisu naveliko priča već dvije godine, a budući da je lansiranje na tržište vrlo blizu, internetom se vijest širi brzinom svjetlosti. Ono što znamo je da će, navodno, parfem mirisati po "sjemenu i krvi", što je sasvim prihvatljiva kombinacija za njena "mala čudovišta", odnosno fanove koji ju slijepo slijede.

Sama Gaga je kasnije nadodala kako će miris uistinu sadržavati tjelesne tekućine te da će sretnice koje se njime namirišu odavati dojam "skupe kurve"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urednik časopisa Flare dokopao se uzorka i razglasio po medijima da se radi o crnoj tekućini koja će u dodiru s kožom mijenjati boju!

"Parfem je kreiran iz mog uzorka krvi, tako da ćete me moći osjetiti na svojoj koži. Htjela sam da se u parfem stave molekule sjemena i krvi, ali ne i da po tome miriši. Zapravo, 'Fame' miriši kao skupa kurva", priznala je Lady Gaga.

Na njenom su Twitter profilu postavljene slike bočice te kutije na kojoj se može vidjeti sadržaj: Belladonnine suze, slomljeno srce tigraste orhideje i ostali čudni sastojci, no o krvi zasad nema riječi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara