Misliš da nemaš sreće? Baci oko na najgore prve spojeve ikad!

Foto: Diesel

PRVI spojevi su uvijek stresni, ali ovi su bili toliko loši da su završili u vijestima:

Reci da si mi dečko, ili ću te izrezati

Efren Molina i Jillian Martone s Floride imali su poprilično normalan prvi spoj: Nakon večere, otišli su kod njega doma, a kada je odbio reći da je njezin dečko, Jillian ga je napala nožem. Srećom, uspio ju je svladati i pozvati policiju, a ona umjesto drugog spoja čeka da joj sudac odobri jamčevinu kako bi mogla izaći iz pritvora u kojem se trenutno nalazi.

Vodim te na ručak, pa ću ti opljačkati stan


Kelley Galbraith jako je pogriješila kada je pristala otići na spoj sa Anthonyem Maldanadom. Dok su sjedili na ručku, njegov je prijatelj opljačkao Kelleyin stan, a Anthony je, kao pravi džentlmen, ukrao njezin mobitel i ostavio ju da plati račun za ručak.

Samo me odvezi na brzinu


Leah Gibbs je upoznala Adama Mintona na Facebooku, a umjesto romantične vožnje gradom, Adam je zastao u jednom dućanu, opljačkao ga, a onda ju je prisilio da ga brzo odveze s mjesta zločina. Prava romantika!

Brzi spoj

Kada pomislite na spoj na slijepo, pomislite na neugodnu tišinu, nedostatak tema za razgovor i privlačnosti, ali nikako na potjeru na motoru. Upravo se to dogodilo mladoj ženi koja je preko prijatelja upoznala Adama Childsa. On ju je odlučio provozati na svom motoru, a umjesto lijepe vožnje, dobila je luđaka koji je počeo prolaziti kroz crveno i juriti po cijelom gradu. Sve je završilo policijskom potjerom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara